Mala_Mi
19:16, 02 cze 2013

Gabrielo, nie będę się powtarzać ,ale Twój ogród to takie moje marzenie....
Mój jest troszkę może inny, ale ogólnie mamy podobne upodobania
Rabaty są po prostu prześliczne..... Anglicy przyjadą niedługo podziwiać Gabrielowe rabaty
I w dyskusji się zarzuca, że Polacy nie umieją skomponować ogrodu...umieją, umieją... i to bez małpowania nikogo, takie w swoim stylu...... 
A teraz trochę z innej beczki. Kiedy ścinasz uszy i przywrotniki? Teraz uszy nie maja liści tylko te kwiatostany, jak je zetnę to liście odrosną?? Posadziłam to pierwszy raz i nie mam doświadczenia

Rabaty są po prostu prześliczne..... Anglicy przyjadą niedługo podziwiać Gabrielowe rabaty

A teraz trochę z innej beczki. Kiedy ścinasz uszy i przywrotniki? Teraz uszy nie maja liści tylko te kwiatostany, jak je zetnę to liście odrosną?? Posadziłam to pierwszy raz i nie mam doświadczenia