Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Ogród w budowie - nieustającej

Ogród w budowie - nieustającej

Gabriela 14:58, 26 maj 2013

Troszkę ogrodu.

KasiaBawaria 15:22, 26 maj 2013

Uwielbiam takie calosciowe widoczki
greglis 16:23, 26 maj 2013

Cudnie, zazdroszczę trawniczka i tej ilości dzikiej róży. Zapach musi być nieziemski. Reszta nasadzeń pięknie się z sobą komponuje
popcorn 16:57, 26 maj 2013

Gabrysiu, przecudnie!! pozdrawiam serdecznie!
Urszulla 17:41, 26 maj 2013

Gabrysiu, wróciłam wczoraj od Pudełków
i ponieważ masz łososiowe pelargonie (też je miałam w zeszłym roku)
wrzucam Ci inspirację którą wczoraj podpatrzyłam

Gabriela 20:17, 26 maj 2013

greglis napisał(a)
Cudnie, zazdroszczę trawniczka i tej ilości dzikiej róży. Zapach musi być nieziemski. Reszta nasadzeń pięknie się z sobą komponuje

Kasiu, zapach jeszcze nie zdążył być nieziemski, chyba że podejdzie się bardzo blisko i wsadzi nos do kwiatka. Nie w tych temperaturach, musi być słońce i powyżej 20 stopni. A jak jeszcze wieje wiatr o strony tych róż, to rzeczywiście, mam aromaterapię różaną.
AlicyaLK 20:21, 26 maj 2013

Zieleń u Ciebie za każdym razem powala mnie na kolana!
Mala_Mi 20:46, 26 maj 2013

Gabrysiu, jak tylko nadarzy się okazja, to nie odpuszczę i Cię odwiedzę, bo właśnie taka rabata w moim wsiowym ogródku się marzy.. na razie tam szwarc mydło i powidło... i nie te wysokosci i nie to wszytko co trzeba....... ale powalczę, na razie niech skończę to co mam rozgrzebane Uwielbiam kwiaty i chociaż podziwiam eleganckie ogrody dziewczyn, bo naprawdę są śliczne, ale swój chcę mieć taki jak twój - ukwiecony i różnorodny
Gabriela 20:54, 26 maj 2013

Urszulla napisał(a)
Gabrysiu, wróciłam wczoraj od Pudełków
i ponieważ masz łososiowe pelargonie (też je miałam w zeszłym roku)
wrzucam Ci inspirację którą wczoraj podpatrzyłam

Fajna inspiracja, u mnie te pelargonie rosną w płaskich terakotowych donicach razem z niebieską lobelią i wilczomleczem Diamond Frost, więc kolorystyka bardzo podobna, ale poza pelargoniami reszta jeszcze nie kwitnie. Ta biała ławeczka jest świetna, posiedziałoby się na niej, wygląda na wygodną.
Gabriela 21:01, 26 maj 2013

asc napisał(a)
Gabrysiu, jak tylko nadarzy się okazja, to nie odpuszczę i Cię odwiedzę, bo właśnie taka rabata w moim wsiowym ogródku się marzy.. na razie tam szwarc mydło i powidło... i nie te wysokosci i nie to wszytko co trzeba....... ale powalczę, na razie niech skończę to co mam rozgrzebane Uwielbiam kwiaty i chociaż podziwiam eleganckie ogrody dziewczyn, bo naprawdę są śliczne, ale swój chcę mieć taki jak twój - ukwiecony i różnorodny

Bo jak się mieszka na wsi, to determinuje wygląd naszego ogrodu, czytałaś pewnie dyskusję artykułową. Tzn. powinno determinować, myślę Ania że idziemy w dobrym kierunku.
A tak na marginesie, to jakoś więcej jest komentarzy od ludzi, którzy nie mają wątków na ogrodowisku, to chyba najgorętsza dyskusja roku.
Przyjeżdżaj, może być bez okazji.