Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

DUŻY OGRÓD małej ogrodniczki 1

noemi 23:17, 07 mar 2012

irena_milek napisał(a)
no taką mam nadzieję ja sierota normalnie, dawno mogłam ukorzeniać sadzonki, ale dopiero jak jestem na forum to to sobie uświadomiłam, no dobrze, lepiej późno niż wcale

ja też ... przycięłam już moje małe limelight , patyczki włożyłam do wody i coś się zaczyna z nimi dziać... ciekawe co mi wyjdzie ... ale i tak mam w planach zakup jeszcze jednej limelight.

Wieloszka jednak nie wytrzymałaś w pracy mnie też tak korciło, słoneczko przez szybę tak grzało... ale jeszcze czuje się chłodek, uważaj , żeby się nie przeziębić ... u Ciebie tyle się dzieje... nie bardzo się mogę włączyć w dyskusje bo nie mam zielonego pojęcia o projektowaniu ale zaglądam i przynajmniej jestem na bieżąco Magnolia ma dobry pomysł, jak zrobisz zdjęcie, to poproś Danusie
Pszczelarnia 23:24, 07 mar 2012

Wieloszko, za szybko na trawnik. Poczekaj. Dasz radę.
Madzenka 04:42, 08 mar 2012

Melduję że już cieplej, teraz tylko -1
Wieloszka 07:46, 08 mar 2012

Czyli idzie zapowiadane ocieplenie Wczoraj o 7.30 rano było -7...
Danusia też mówi, żeby zaczekać z wertykulacją. Więc czekam... ale na pewno nie bezczynnie . W sobotę cięcia i przycinania ciąg dalszy.
Mala_Mi 09:04, 08 mar 2012

Śledzę Twoje poczynania, ale sie nie wpisuję, bo tylko głupcy zabierają głos w sprawach na których się nie znają
Ale chę Ci powiedzieć, że nawet syn wczoraj stwierdził, że masz ładnie Bardzo się mu podoba......potem zapytał co to ten bukszpan.... i polecielismy do Danusi ogladać ogród Bukszpanowy
Tworzysz piękny ogród I duży ogród....
Wieloszka 09:11, 08 mar 2012

Dzięki Aniu, że zaglądasz. U Ciebie to się ciągle dzieje
Bogdzia 09:48, 08 mar 2012

Ja też często zaglądam choc rzadko się odzywam ale podoba mi sie wszystko co robisz.
Pszczelarnia 09:54, 08 mar 2012

Bo Ty Wieloszko wszystko tak rozważnie i w sposób zaplanowany robisz i to jest godne najwyższego uznania.
aga_pe 10:06, 08 mar 2012

no jak tak mogłaś pomyśleć, że Was nie lubię?

Nie mam wątku, bo jak patrzę na te wszystkie ogrody, to mój wstyd pokazać. Przez zimę zrobiłam kilka szkiców, co bym mogła poprawić, dosadzić... Zaangażowałam się na całego w prace społeczne i jakoś nie mogę ogarnąć wszystkich tematów. Wczoraj byłam na spotkaniu z Panią, która robi kompozycje z suszu, tak więc wiem już co będę w tym sezonie wysiewała ( prawie jak Fineasz i Ferb- "już wiem, co będziemy dziś robić" hehehe)

Na czerwcowe spotkanie przyjadę chyba z tortem urodzinowym ... i karpiem z Doliny Baryczy

Co do Sasanki to niestety nie mają strony www, a szkółka zlokalizowana jest w połowie drogi między Miliczem, a Żmigrodem we wsi Niezgoda. Daj znać, kiedy będziesz jechać, to w miarę wolnego czasu wybiorę się z Tobą
aga_pe 10:21, 08 mar 2012

a co do działki to nie kupiłam....brak funduszy niestety. Na razie swoich 13 arów nie mogę ogarnąć