Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » To tu- to tam- łopatkę mam !

To tu- to tam- łopatkę mam !

Magara 22:57, 11 sie 2024

Haniu, dbaj o siebie i zdrowiej
Upały ponoć odwołane
Myślę, że książka + hamaczek/ew. ławeczka + zero wysiłku szybko Cię ozdrowią
TAR 09:20, 12 sie 2024

Hania, dbaj o siebie, duzo spij i sie nawadniaj. Po prostu odpoczynek i sen najbardziej pomagaja a nie skupianie sie na ksiazkach czy innych czynnosciach chocby i przyjemnych
Ja mialam od poczatku 3 covidy i kazdy inaczej. Pierwszy byl jak obuchem 40 stopni goraczka i objawy podobne do grypy zoładkowej. Drugi okropna niemoc i ogolne rozbicie i trzeci mocno kaszlowy z gorączka. Niestety skutki uboczne odczuwam do dzisiaj.
Bee 09:42, 12 sie 2024

Zdrowiej szybko Haniu, mam nadzieję że uda Ci się bez powikłań zwalczyć to paskudztwo. Miałam raz i też byłam jak przejechana walcem drogowym przez 3 dni.

Dziękuję za obszerną relację z robienia dżemu dereniowego Tak czułam, że to nie będzie łatwa sprawa. Ja też nie wyobrażam sobie śniadania bez płatków z mlekiem i grzanki z własnoręcznie zrobionym dżemem.Pyszności.
mrokasia 09:50, 12 sie 2024

O rety, co ja czytam? Covid? Współczuję bardzo. Dbaj o siebie, wypoczywaj. Szybkiego powrotu do formy!
Mary 11:54, 12 sie 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

Od piątku jestem półżywa. Nie wiem gdzie i od kogo załapałam covid. Pierwszy raz w życiu. Gorączki nie mam, ale niemoc tak. Może uda mi się doczłapać na koniec ogrodu.

Pod dereniem powsadzałam hosty, brunnery i przywrotniki ostroklapkowe z własnego podziału. Bardzo dużo gołej ziemi mi się tam zrobiło po karczowaniu. Trzeba jeszcze popracować nad uformowaniem rosnącego obok derenia jadalnego. Powinno być dobrze. Chwilowo jest tam widok podobny do szczęki pozbawionej jedynki.

Haniu, wracaj szybko do zdrowia.
Mary 11:56, 12 sie 2024

Dziewczyny i chłopaki!
U siebie już napisałam, ale pozwolę sobie napisać u Hani, bo tu więcej osób czyta.

Zobaczcie, kto wrócił na forum.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/11877-marny-lilak-bez-przyrostow?page=1#post_1
Anda 11:56, 12 sie 2024

Haniu, również zdrowia życzę
Serdeczności Ewa - Doświadczalnia bylinowo-różana 2 poprzedni wątek Doświadczalnia bylinowo-różana (Niemcy i Wielkopolska) Panie Foerster, co pan robi przeciwko nornicom? - Krzyczę na nie. Wizytówka doświadczalni Landhaus Ettenbühl i Rosengarten Zweibrücken
LIDKA 12:37, 12 sie 2024

Haniu szybkiego powrotu do zdrowia Ci życzę.

Juzia 13:25, 12 sie 2024

Zdrówka!
Patrycja_KG_Lu 13:50, 12 sie 2024

Mary napisał(a)
Dziewczyny i chłopaki!
U siebie już napisałam, ale pozwolę sobie napisać u Hani, bo tu więcej osób czyta.

Zobaczcie, kto wrócił na forum.
https://www.ogrodowisko.pl/watek/11877-marny-lilak-bez-przyrostow?page=1#post_1

O wow! Mazan!