Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

MagdaLenka 11:35, 02 paź 2024

mrokasia napisał(a)
Kochane dziewczyny, baaaaardzo Wam dziękuję (dziękujemy!) za życzenia .
W naszym wieku 18-letni staż małżeński jest może niezbyt imponujący (niektórzy świętowali 30 lat razem) ale my jesteśmy z drugiego rozdania i po różnych doświadczeniach więc dla nas ten czas liczy się trochę inaczej . No i wciąż jesteśmy w lekkim szoku, że można mieć takie fajne życie razem czego i Wam życzę .
Buziaki dla Was wszystkich!

Kasiu, to bardzo pozytywny wpis. Ja też z drugiego rozdania. Za tydzień dopiero 4 rocznica, ale mam nadzieję, że 30, 40 albo nawet 50 też jest realna.
Tess 16:25, 03 paź 2024

mrokasia napisał(a)
[b]
W naszym wieku 18-letni staż małżeński jest może niezbyt imponujący (niektórzy świętowali 30 lat razem)

41 lat minęło Aż mi się wierzyć nie chce, bo ślub był jakby niedawno? wszystko pamiętam, jakby wczoraj było
Gratki, Kasiu
inka74 18:53, 03 paź 2024

Aaa, pełnoletniość w związku. Gratulacje!!! Kolejnych osiemnastu i więcej, razem
Gruszka_na_w... 14:28, 04 paź 2024

mrokasia napisał(a)
[b] No i wciąż jesteśmy w lekkim szoku, że można mieć takie fajne życie razem czego i Wam życzę .

To jedno z najpiękniejszych zdań jakie mi dane było przeczytać o długoletnim związku. Pozostaje tylko życzyć, aby kolejne lata dało się równie cudownie podsumować.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
Margo2 23:55, 05 paź 2024

Gruszka_na_wierzbie napisał(a)

To jedno z najpiękniejszych zdań jakie mi dane było przeczytać o długoletnim związku. Pozostaje tylko życzyć, aby kolejne lata dało się równie cudownie podsumować.

Zgadzam się z Ulą.
Tylko pozazdrościć, że Wam tak fajnie sie udało i również trzymam kciuki za ciąg dalszy
Wiaan 00:34, 06 paź 2024

Kasiu wszystkiego najlepszego dla Was, miłości, szacunku, partnerstwa, po prostu bycia razem na zawsze ♥️
Zana 21:57, 06 paź 2024

18 lat wspólnego szczęścia brzmi PIĘKNIE
Niech TRWA dalej przez kolejne osiemnastki Uściski najgorętsze !
LIDKA 06:40, 12 paź 2024

Kasia zdrówka życzę.

Mary 07:42, 12 paź 2024

Zdrowia życzę, Kasiu.
mrokasia 21:36, 12 paź 2024

Dziewczyny, serdecznie dziękuję za Wasze miłe wpisy. I te dotyczące naszej rocznicy i te dotyczące powrotu do zdrowia. Ze zdrowiem idzie ku lepszemu (wczoraj przespałam prawie cały dzień). Na razie zalegam na poddaszu ale jutro może zwłokę się na dół i chociaż powyglądam przez okna .