Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Projektowanie ogrodów » Ogrodowe marzenie Mrokasi

Ogrodowe marzenie Mrokasi

Magara 23:04, 12 lis 2024

Kaśku-Mrokaśku - gratulację Zdobyłaś sprawność "Babcia" po raz pierwszy Nic to, że przyszywana - i tak bardzo Ci zazdroszczę
Małżonka kuruj Wnuczka dziadka potrzebuje - tak mu mów
Gruszka_na_w... 20:56, 13 lis 2024

Jakie dobre wieści; i te związane z narodzinami przyszywanej wnuczki, i te związane z odbytą już operacją ema. Oba wydarzenia zakończone sukcesem. W takich okolicznościach szybko wrócisz do formy.
Hania-To tu- to tam-łopatkę mam! "Przyjemność ma się do szczęścia mniej więcej tak, jak drzewo do ogrodu; nie ma ogrodu bez drzew, ale drzewa, nawet w wielkiej ilości, nie stanowią jeszcze ogrodu." ~ Władysław Tatarkiewicz
TAR 21:44, 13 lis 2024

Kasiu duzo zdrowka dla mezula. Dla Ciebie tez. Mnie wciaz kaszel trzyma juz 3 tydzien. Ale ponoc astmatycy tak maja.
Fajnie jak sie maluch w rodzinie pojawia. Wielka radosc.
Wafel 23:06, 15 lis 2024

Ooo, wpadłam z zapytaniem, a tu gratki przyszło składać Gratulacje z okazji zostania "babsią"

A zapytanie dotyczy kaliny japońskiej Kilimandżaro Sunrise, czy posiadasz taką? Wieści się niosą, że masz dużo kalin

P.S. Nie pamiętam, czy się w twoim wątku już witałam, więc się witam i przepraszam za odwróconą kolejność
mrokasia 12:20, 16 lis 2024

Dziewczyny, zbiorowo dziękuję za gratulacje i życzenia . Na razie oswajam się z posiadaniem tytułu babci a rodzice dziecięcia z nową rolą. Mocno im kibicujemy .
EM wraca do formy zgodnie z planem co bardzo cieszy. Powolutku ale do przodu.

A ja dzisiaj wyskoczyłam do ogrodu. Przyjechał syn oczyścić rynny, trzeba mu było pomóc. Szybko poszło. Po robocie poszłam się przejść po ogrodzie i jakoś tak samo wyszło .

Nereczka przed i po

Teraz idę to wszystko sprzątnąć.
mrokasia 12:21, 16 lis 2024

Wafel napisał(a)
Ooo, wpadłam z zapytaniem, a tu gratki przyszło składać Gratulacje z okazji zostania "babsią"

A zapytanie dotyczy kaliny japońskiej Kilimandżaro Sunrise, czy posiadasz taką? Wieści się niosą, że masz dużo kalin

P.S. Nie pamiętam, czy się w twoim wątku już witałam, więc się witam i przepraszam za odwróconą kolejność

Hej Asiu, witam Cię serdecznie .
Mam Kalinę Kilimandżaro Sunrise i kilka innych. A co Cię interesuje?
Wafel 14:53, 16 lis 2024

Kasiu, chciałam zapytać jak szeroko u ciebie rośnie u dołu, w tej najszerszej części. Ile lat u ciebie rośnie? Czy da radę w pełnym słońcu? Zadowolona jesteś z niej?
mrokasia 16:31, 16 lis 2024

Wafel napisał(a)
Kasiu, chciałam zapytać jak szeroko u ciebie rośnie u dołu, w tej najszerszej części. Ile lat u ciebie rośnie? Czy da radę w pełnym słońcu? Zadowolona jesteś z niej?

Ta kalina rośnie u mnie chyba ze trzy lata. Sięga mi aktualnie do biustu i ma ok. 1m szerokości. Ciągle ma pod górkę bo albo kret albo nornica albo przymrozek albo susza. Ale rośnie . Lubię ją, ładnie kwitnie.
W pełnym słońcu może ją przypalać a z pewnością będzie potrzebować stale wilgotnej gleby.
Tu ją trochę widać
Judith 17:11, 16 lis 2024

Popracowane! Znaczy się po chorowaniu śladu nie ma . Pięknie jest!
Kalina, o która pytała Asia Wafel jest przecudowna! Już o niej zaczęłam dumać, ale skoro potrzebuje wilgotnej gleby, niestety u mnie odpada, buu!
Wafel 20:22, 16 lis 2024

No fajna, nieduża ta kalina, ładnie się u ciebie prezentuje U mnie smaży słońce, chyba to niedobre miejsce dla niej jednak