Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Nasz mały, zielony świat.

Nasz mały, zielony świat.

Sebek 21:07, 26 paź 2011

Kurza firanka - szaleńcza jesteś na tym punkcie
Basiaw 07:53, 28 paź 2011

Oj tam, zaraz szaleńcza Wzorem tego, co się dzieje w naszej polityce, gdy do władzy dochodzą różne...no, dziwolągi, ujawniłam się
Ewa 08:13, 28 paź 2011

Basiu, ale Ciebie ciekawie bardzo
Kurki mi się ogromnie spodobały
ewaglen 09:10, 28 paź 2011

Rozśmieszyła mnie kurza firanka Nie firanka sama w sobie, bo ta jest ładna, tylko komentarz Sebka. Tak śmiesznie to zabrzmiało
Fajny ten Twój mały, zielony świat
justi 12:11, 28 paź 2011

Basiaw napisał(a)
Oj tam, zaraz szaleńcza Wzorem tego, co się dzieje w naszej polityce, gdy do władzy dochodzą różne...no, dziwolągi, ujawniłam się

Dobre....chyba wiem kogo miałaś na myśli

A jeszcze o kurkach...ta kurza rodzina to u mnie. Mamy oddzielone podwórko i one są na jednej zagraconej części. Ojciec w tym roku przywiózł kurę i koguta, no i się porobiło...na szczęscie towarzystwo podroslo i trochę już rozdał. Nie polecam, mimo wszystko.
Gardenarium 14:30, 28 paź 2011

ewaglen napisał(a)
Rozśmieszyła mnie kurza firanka Nie firanka sama w sobie, bo ta jest ładna, tylko komentarz Sebka. Tak śmiesznie to zabrzmiało

Coś w stylu "Kurtka na wacie"

Instagram Ogrodowiska
Kaisia 13:17, 29 paź 2011

Basiu kurki fajne, każdy coś zbiera, ja zbieram maski
Justi fajną forteczkę pokazała z żywymi, nie chcesz się skusić na takie, pewnie nie bo Lunka by miała zabawę, zostają w innej postaci

Moje jamniki jak zobaczyły kury na żywo nie wiedziały jak się maja zachować, ogon podkulony i przyczajka Bo przecież kury takie groźne.

Basiaw 18:09, 29 paź 2011

Tylu gości a mnie cały dzień nie było, ale jak mnie dopadnie migrena, to ostatnią rzeczą, na którą mam ochotę, jest komputer Powoli wracam do żywych, więc oczywiście najpierw do Ogrodowiska

Wiem, śmiejecie się z moich kurek, sama się z siebie śmieję, ale mam do nich słabość.
Kasiu, ja bym chętnie przygarnęła taką kurza rodzinkę ze zdjęcia Justyny, ale rozsądek mówi nie - po pierwsze rzeczywiście pies a po drugie to nie chcę dręczyć kur w kojcu a luzem po całym podwórku nie puszczę. Miejsca na porządny wybieg nie mam, więc i tematu nie ma, pozostają figurki i firanki
marzena 18:03, 01 lis 2011

bardzo ładne fotki łącznie z firanka i figurkami, serio
Basiu, nie wiem jak sobie radzisz z migreną, ale ostatnio, gdy mnie dopadła, zastosowałam tabletki CINIE - bardzo mi pomogły ( ale są tylko na receptę )...
mam nadzieję, ze już dobrze sie czujesz...
Ewa 18:59, 01 lis 2011

Basiu, nie wiem jaka masz migrenę, ale ja zażywam lek, który przerywa ból głowy na każdym etapie, musi być jednak zdiagnozowana migrena.