Artykuły Forum Ogrody pokazowe Instagram Sklep
Logowanie
Gdzie jesteś » Forum » Nasze ogrody » Przy ścieżce

Przy ścieżce

Joku 16:39, 03 maj 2026

Sąsiad powinien się ucieszyć że załapał się na reklamę swojego talentu . Zresztą on chyba nie czyta tego forum a nawet nie jest świadomy że takie istnieje .
Moja świdośliwa rośnie w glebie o pH 7, zmierzyłam . Ma raczej sucho bo jej nie podlewam i zbytnio nie nawożę. Listki nadal brązowawe. Z opisu wynika że moja zabiedzona śs w skąpej doniczce tak ciebie zauroczyła. Może masz inną odmianę? Nawet jak metka na okazie wisi to tak do końca nie można jej ufać. Mam nadzieję że smaczne owoce wynagrodzą kolor ulistnienia.
vita 17:36, 03 maj 2026

Gosialuk napisał(a)
Rewelacyjne te rzeźby. Pieski jak żywe, ta pełna gotowości postawa, nastawione uszy. Super

Takie samo wrażenie miałam jak je zobaczyłam Na charakterach psich znam się średnio, dobermany chyba potrzebują doświadczonego opiekuna, mają skłonność do dominacji? Zawsze gotowy do obrony, ale też podobno lubi się przytulać do właściciela Na żywo wolałabym się nie spotkać. Moją uwagę zwróciły w rzeźbach oprócz oczu, uszy i ogony I materiał z którego zostały zrobione.
vita 17:55, 03 maj 2026

Joku napisał(a)
Sąsiad powinien się ucieszyć że załapał się na reklamę swojego talentu . Zresztą on chyba nie czyta tego forum a nawet nie jest świadomy że takie istnieje .
Moja świdośliwa rośnie w glebie o pH 7, zmierzyłam . Ma raczej sucho bo jej nie podlewam i zbytnio nie nawożę. Listki nadal brązowawe. Z opisu wynika że moja zabiedzona śs w skąpej doniczce tak ciebie zauroczyła. Może masz inną odmianę? Nawet jak metka na okazie wisi to tak do końca nie można jej ufać. Mam nadzieję że smaczne owoce wynagrodzą kolor ulistnienia.

Sąsiad od dawna cieszy się sławą, cóż moja reklama, he he Rzeźbiarsko realizuje się jego najstarsze dziecko. Wróżę Jankowi duże powodzenie Właśnie przedwczoraj przegapiłam koncert na drumli, jak się okazało z rozmowy. Za wszystkim nie jest się w stanie nadążyć

Odmiany świdośliwy? Muszę się przyjrzeć

Patrycja_KG_Lu 20:39, 03 maj 2026

vita napisał(a)

Dziękuję Pati za fotki, twoje świdośliwy mają miedziane listki, jakie masz ph gleby?
Prowadzisz swoje przy podporach?

Moja odmiana świdośliw to Lamarcki. Nie mierzyłam pH. Chwilowo z podporami, bo trochę naciągam niektóre gałązki chcąc otrzymać konkretny układ gałązek dolnych.
Patrycja. Tworzę ogród bylinowo-trawiasty Nowoczesny, długi, wąski, różowo-biały (okolice Lublina), a także mam Pomidorowy Zawrót Głowy. Skrócona historia ogrodu i każdej z rabat w formie zdjęciowej w wizytówce.
Korzystanie z portalu ogrodowisko.pl oznacza zgodę na wykorzystywanie plików cookie. Więcej informacji można znaleźć w Polityce plików cookies