gardney
23:14, 06 maj 2015

Witaj Waldku, czytam na szybko ale twojego wątku tak się nie da, trzeba z notesem i długopisem. Opryski co kiedy i jak są dla mnie strasznie zagmatwane. Jakie nicienie stosujesz do gleby? (preparat, który jest najbardziej wart zainteresowania? niewiele wiem na ten temat niestety)
I jeszcze z niecierpliwością czekam na twój preparat antyślimakowy. Już zamieszczałeś przepis? Bo ja całą zimę o nim myślałam z nadzieją
Wczoraj przyszedł opryskiwacz spalinowy, chyba będę go na wózku wozić i opryskiwać bo to takie bydlę wielkie a na obrazkach niewinnie wygląda
Sąsiedzi będą śmiali się jeszcze bardziej ale co tam
determinacja jest, brakuje tylko gotowego kompostu, czekam...
Tak odnośnie twoich porad, zastanawiam się skąd Ty to wszystko wiesz, jestem w nieustającym podziwie pozdrawiam!
I jeszcze z niecierpliwością czekam na twój preparat antyślimakowy. Już zamieszczałeś przepis? Bo ja całą zimę o nim myślałam z nadzieją

Wczoraj przyszedł opryskiwacz spalinowy, chyba będę go na wózku wozić i opryskiwać bo to takie bydlę wielkie a na obrazkach niewinnie wygląda

Tak odnośnie twoich porad, zastanawiam się skąd Ty to wszystko wiesz, jestem w nieustającym podziwie pozdrawiam!