Magara
22:52, 01 paź 2024

O w mordę, znowu granat chyba odpaliłam
Ustosunkuję się krótko - bo czuję, że powinnam
W naturze jest wiele składników, które jemy/stosujemy i wiele, których nie jemy/nie stosujemy. Z uwagi na przyzwyczajenie, zabobony, zwyczaje rodzime. Każdy niech robi co uważa - jestem absolutnie za wolnością wyboru
Sama muchomora nie tknę, leki zażywam według przepisu lekarza, a nie googla
Zakładam, że jestem elementem społeczeństwa jako-tako cywilizowanego
O przemyśle farmaceutycznym mam swoje zdanie - niezbyt pozytywne. Ale w postęp medycyny wierzę. I co do zasady, lekarzom ufam.
P.S. Moi sąsiedzi wszyscy żyją
A to już rok mija od modnej spożywki
Że mają coraz durniejsze pomysły - no cóż...
P.S. (2) Tarcia, fajnie, że u Ciebie Policja zareagowała
My też dziś "w akcji". Na jednej z działek, na której trwa czyszczenie drzew pod budowę "inwestor" rozpalił ognisko, pod sosnami, których jeszcze nie wyciął. Rozpalił, zostawił i pojechał w diabły. Małżonek się wkurzył i wezwał straż. Przyjechali, ugasili. Na koszt podatnika, zakładam...

Ustosunkuję się krótko - bo czuję, że powinnam

Sama muchomora nie tknę, leki zażywam według przepisu lekarza, a nie googla

O przemyśle farmaceutycznym mam swoje zdanie - niezbyt pozytywne. Ale w postęp medycyny wierzę. I co do zasady, lekarzom ufam.
P.S. Moi sąsiedzi wszyscy żyją

P.S. (2) Tarcia, fajnie, że u Ciebie Policja zareagowała

My też dziś "w akcji". Na jednej z działek, na której trwa czyszczenie drzew pod budowę "inwestor" rozpalił ognisko, pod sosnami, których jeszcze nie wyciął. Rozpalił, zostawił i pojechał w diabły. Małżonek się wkurzył i wezwał straż. Przyjechali, ugasili. Na koszt podatnika, zakładam...