Kasia, szkoda, ze się rozminęłysmy ale nasze zakupy będą jutro jechać razem
Najpierw wypakują u Ciebie a później moje pojadą do Sz.
Kupiłam Red Sanset (ma skubany ponad 4 metry) i Burgundy Bell. Zaklonowałam się na amen
Oooo!, bardzo poważne zakupy poczyniliście. Ramy ogrodu powstają w błyskawicznym tempie.
Dziś udało nam się po południu posadzić kolejne 3 cisy i klona Sango Kaku. A potem (już po zmroku przy świetle latarek i czołówek ) eM z trzema silnymi sąsiadami przenieśli domek ogrodnika w docelowe miejsce. Foty jutro . Ale muszę powiedzieć, że ogród nabiera zarysów i podoba mi się .
Mam tylko problem z wytyczeniem ścieżki do furtki i zaplanowaniem nasadzeń w tej okolicy tak, by przechodnie nie widzieli basenu...
No tej mnogości szkółek w zasięgu samochodu to Tobie zazdroszczę bardzo. Aaa, no i czasu, żeby tam pojechać . Mój czas się ostatnio skurczył jak gacie w praniu , z niczym nie zdążam, albo przydeptuję sobie jęzor . Właśnie sprawdziłam, że być może do mnie też dotrą moje cuda - parocja i Ballerina. To się później pochwalimy