Przeleciałam po fotkach, bo już nie zdążę nadrobić, ale też czekam na bieżące foty.
Kasia, idziecie jak burza albo tornado
Fajna robota już została zrobiona
Jak dobrze mieć sąsiada albo trzech . Z tą ścieżką to Gosiek ma rację, tak wyjdzie najlepiej. Gdzieś w świecie (nie pamiętam gdzie) tak robią na nowozakładanych osiedlach - wysiewają po całości trawę i czekają, aż mieszkańcy sobie wydepczą ścieżki, tak, by były wygodne - dopiero wtedy robię chodniki.
Asiu, nie jest tak różowo - serby kupowane w szkółce odległej o 60km, brzozy i reszta w szkółce oddalonej o 90km... z tym czasem też krucho, mam takie zaległości w robocie, że hej . I dlatego po brzozy wyjechaliśmy z domu o 6.30 i na 11.00 byliśmy z powrotem.
Czekam na Twoje zakupy, szczególnie na parocję .
Powiem Ci, ze to przez mojego eMa. No tak się wkręcił, że jestem zdumiona i za nim nie nadążam. I naciska, żeby w tym roku zrobić jak najwięcej z kategorii "technika" i "szkielet ogrodu". W sumie mi to pasuje, w następne sezony będę sobie dłubać powolutku, dosadzać małe krzewy, byliny, dopieszczać .
Zdjęcia będą oczywiście, szkoda tylko że tak pochmurno.
Pismo obrazkowe najważniejsze . Miło mi, że Ci się podoba to co powstaje .
Bardzo dobrze . Przenieśli ten domek w 3 minuty .
A jeśli chodzi o ścieżkę to to jest nieco bardziej skomplikowane. Ścieżka nie musi być najkrótsza czy najprostsza bo będzie używana raczej rzadko - to takie "techniczne wyjście" - w zasadzie tylko do wyjścia z kosiarką na przedpłocie (i w tym zakresie musi być oczywiście wygodna, żeby się nie szarpać) lub gdy będziemy sobie chcieli skrócić drogę idąc do sąsiadów lub na spacer. Bardziej głowię się jak ją poprowadzić by było wygodnie wychodzić z tą kosiarką ale równocześnie by przesłonić widok na ogród. Ścieżka musi iść jakimś zawijasem. Tam dodatkowo jest problem ze spadkiem terenu w stronę drogi. Będziemy z eMem rozkminiać temat. Na razie widzę, że trzeba będzie przesadzić serba, którego w tym rogu posadziliśmy.
No dziś mają dotrzeć , od razu cyknę choćby telefonem
To super, bo ile można ciągnąć na pozycji lidera … W peletonie musi się co jakiś czas zmienić prowadzący - więc Ty skwapliwie z tego korzystaj, a potem na spokojnie dopieszczaj drobnicą