Udane zakupy Gosiu pewnie atrakcyjne cenowo łupy
Moje ogrodówki postanowiłam wszystkie posadzić w jednym miejscu, w tym roku pierwsze ich zimowanie... sprawdzam kolejną miejscówkę
Pozdrawiam Gosia i życzę dużo zdrowia
Gosia wpadnij po sadźca to ci ukopię.. najlepiej jeszcze teraz póki widać gdzie rośnie . Mam tego niższego. Little Boy. Ale tez nie taki mały Rozsiał mi się i muszę go wyrzucić. Wiosną rusza bardzo późno, wiec ciężko go znaleźć, bo wszystko już jest duże.
Tarasik pierwsza klasa
Elu dziękuję. Mało mnie ostatnio, bo chorowałam. Dopiero w ostatnią sobotę podziałałam trochę. Posadziłam 7 krzewów róż, które wcześniej, wcześniej zamówiłam i przyszły akurat w zeszłym tygodniu. Jeszcze trzy zostało do posadzenia. U mnie to wolno idzie, bo miejsce tylko częściowo przygotowane.
Do ciebie zaglądam.
Hortensja jeszcze na balkonie, tak nie do końca jeszcze wiem co z nią zrobić.
Kaliny chcę jeszcze w tym roku posadzić.
Agatko no właśnie nie wiem co teraz z tym nowym nabytkiem zrobić na zimę. Zdrowie w tym czasie bardzo potrzebne i nie tylko o coronawirusa mi chodzi. Mnie męczyło przeziębienie przez 2 tygodnie, ale w tą sobotę już podziałałam. Jestem happy.
Aniu chętnie. Tylko chyba po nocy, bo jak wracam z pracy o 16-tej, to już ciemno.
Witaj imienniczko i krajanko w moich skromnych progach. Miło mi, że się podoba.
Później zajrzę do Ciebie. Ostrzegam, że ogrodowisko wciąga.
Wrócę z zakupów, to wstawię zdjęcia z ostatniej niedzieli.
Tak teraz kolorów będziemy wypatrywać Gosia sadź pod drzewami ciemierniki jako runo, u mnie już zaczynają puszczać pączki i do wiosny będą kwiatami cieszyć, u Danusi już kwitną na całego