Mala_Mi
15:12, 13 cze 2019

A inny przyjdzie za rok.. i nikt nie da gwarancji , że zrobi w terminie.. czasy się zmieniły... Na ofertę że przyjmę do pracy z pensja do 6000zł miesięcznie, wiesz ile osób się zgłosiło???? ZERO. Nie liczę jednego co miał przyjść na rozmowę, ale zanim doszedł to zapił, a do dziś zapomniał że dzwonił. Jestem już zdesperowana dopłacić do roboty by tylko nie załapać odsetek karnych..
Jak sprawdziłaś opinie, ze dobrze robi to ciśnij gościa i nie meilami ale telefonicznie.. osobiście..
I czym lepszy tym kolejka do niego dłuższa.... o ekipie solidnej na ten rok to możesz zapomnieć..
Z powodu ponad miesiąca deszczu, ekipy złapały poślizg z terminami.. a tego nie nadrobi.. padało prawie 6 tygodni... wiesz jakie to opóźnienie w robocie maja ekipy? Wiem coś na ten temat.. teraz Molędę się o pogodę by chociaż trochę nadrobić.. Nikt nie zakłada, że będzie ciurkiem lało tyle czasu...
Ciśnij gościa i trzymaj się go bo ma twoja kasę i jakby nie patrzeć masz u niego kolejkę, lepiej miesiąc spóźnienia niż czekać na kolejny rok i modlić się by byli bardziej terminowi. By pogoda figla nie spłatała... budowa uczy cierpliwości, ważne by robili dobrze.. a miesiąc w tęczy w tę to już nie ma znaczenia. Przeżyjesz jeszcze miesiąc tak jak jest.. To dobra rada... nie bądź w gorącej wodzie kąpana.