byłam, kupiłam, dwie ostatnie, dostałam rabat więc na pocieszenie jeszcze wzięłam klona Odessanum, co to właśnie czytam o nim, że nie jest polecany, ale mi się podobał
Kasia, te moje też raczej chude i długie (choć kępki spore, na pewno dużo większe niż all goldy i aureole, które za tylko niewiele niższą cenę kupowałam w necie parę tygodni temu), zerknij proszę, to na pewno nicolasy? zdjęcie zaraz zabiorę
Ładne te sadzonki, wypasione, dobrze zrobiłaś kupując . Moje były o wiele chudsze ale równie sterczące . A czy to na pewno nicolasy to nie mam pojęcia... ja w tym roku kupiłam jakieś no name i greenhills i po posadzeniu nie widzę specjalnie różnicy.
Zdjęcie zostaw .
Kasia, czy faktycznie te rośliny mają u Ciebie sucho? W sensie mało je podlewasz? Głównie chodzi mi o perowskią, którą kupiłam i nie wiem co mam z nią teraz zrobić. Chciałam ją posadzić blisko hortensji i się bardzo zdziwiłam, że ona tak sucho lubi a u Ciebie rośnie obok jeżówek. Ja moje jeżówki leję równo z hortensjami, w przeciwnym wypadku mają zwieszone główki - byłam absolutnie przekonana, że jeżówki lubią dość mokro. A może hortensje mam wytrzymałe? Nie wiem, czy zrozumiesz o co mi chodzi, bo jeszcze zaspana jestem.